Centralhotellet

Bangårdsgatan 14 • Vetlanda

I hjärtat av Vetlanda, mitt emot järnvägsstationen, ligger Centralhotellet beläget. Hotellet är trestjärnigt och välkomnar varmt alla sorters gäster – affärsresenären som storfamiljen. Genom trevlig personlig service vill man få alla att känna sig som hemma! I närheten av hotellet och Vetlanda kan man paddla kanot, cykla mountainbike eller fira sig ned i Guldgruvan i Ädelfors. I centrum finns självklart flera trevliga restauranger och caféer samt intressanta sevärdheter.

De 35 rummen på Centralhotellet är indelade i enkelrum budget/standard/superior, dubbelrum samt familjerum. Alla rummen har nyligen renoverats, de har idag trägolv, ljusa väggar med spännande fondvägg och stilrena möbler. Rummen är mycket rymliga och har faciliteter så som badrum med dusch, skrivbord, sittmöbler, platt-TV med brett kanalutbud och fritt wi.fi. De stora familjerummen har fyra bäddar men om så önskas finns möjlighet att ställa in ytterligare en bädd.

I rumspriset ingår en generös frukostbuffé som serveras varje morgon. Gäster har även tillgång till en lounge med mikrovågsugn, kylskåp och vattenkokare. I lobbybaren kan man slå sig ned framför wide screen TV:n med en drink och lite snacks. Personalen på hotellet anordnar gärna provsmakningar av öl, vin och whisky. På hotellet finns en bastu, friskvårdsanläggningen Friskis & Svettis finner man rakt över gatan. Vid ankomst får man en värdekupong som går att använda på utvalda butiker och restauranger i området. Gäster som anländer med bil kan parkera i ett uppvärmt garage.

Tillgängliga rum på Centralhotellet

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Centralhotellets olika rumstyper

Lördag 15 Juni t.o.m Söndag 16 Juni - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Fler hotell i Vetlanda