Hotell Hulingen

Oskarsgatan 41 • Hultsfred
Detta hotell ligger i centrala Hultsfred och är inspirerat av rockmusikens värld. Det är 500 meter till sjön Hulingen. På hotellet finns gratis Wi-Fi, en egen à la carte-restaurang och en bar. Alla rum har en platt-TV och ett eget badrum.

Det hänger foton från Hultsfredsfestivalen i varje rum på Hotell Hulingen. Rummen har också ett skrivbord och garderob.

Varje fredag ​​kan du lyssna på levande musik i puben på Hulingen Hotell. Puben har också en barmeny. En frukostbuffé serveras dagligen. På hotellet finns fri tillgång till bastu.

Sagoparken Astrid Lindgrens Värld ligger 20 minuter bort med bil och till Hultsfreds tågstation tar det 10 minuter att promenera från hotellet. Det är populärt att fiska i området.

Tillgängliga rum på Hotell Hulingen

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Hotell Hulingens olika rumstyper

Lördag 1 Juni t.o.m Söndag 2 Juni - Pris inkluderar moms.

Dubbelrum Superior - Gratis avbokning
A seating area with a flat-screen TV, a desk and a private bathroom are available in this spacious double room. The unit has 3 beds.
Enkelrum Superior - Gratis avbokning
Dessa moderna rum har en sittgrupp och en platt-tv. Observera att sängen är 140 cm bred.
Familjerum Superior - Gratis avbokning
Denna svit har mikrovågsugn, vattenkokare och 2 badrum.
Dubbelrum - Gratis avbokning
Detta rum är inrett i ett musiktema och har en platt-tv, ett skrivbord och en garderob. Den tredje sängen är en hopfällbar säng.
Dubbelrum - Gratis avbokning
Detta rum är inrett i ett musiktema och har en platt-tv, ett skrivbord och en garderob. Den tredje sängen är en hopfällbar säng.
Familjerum - Gratis avbokning
A seating area with a flat-screen TV, a desk and a private bathroom are provided in this family room. The unit offers 4 beds.

Fler hotell i Hultsfred