Hotel Gyllene Uttern

Gränna • Gränna
Detta hotell ligger i natursköna omgivningar med utsikt över Vättern och Visingsö, 8 minuters bilresa från Grännas hamn. Det erbjuder en sommarterrass, gratis Wi-Fi och en à la carte restaurang som serverar traditionell svensk mat.

Hotel Gyllene Uttern har individuellt inredda rum, varav de flesta ligger i annexet. Alla rum har TV, minibar och ett skrivbord. Utsikt över Vättern finns från alla rum.

Restaurang Verandan är medlem i det gastronomiska sällskapet Chaîne des Rôtisseurs. Restaurangen använder färska, lokala råvaror i sina traditionella rätter. Här kan du njuta av sjöutsikten och en öppen spis.

Gyllene Utterns personal hjälper gärna till med att ordna så att du får gå på vinprovning, prova på karamelltillverkning och ta turer med varmluftsballong i området. Båtturer till Visingsö kan också ordnas. Där hittar du slottsruinerna Brahehus, Västanå och Visingsborg.

Tillgängliga rum på Hotel Gyllene Uttern

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Hotel Gyllene Utterns olika rumstyper

Tisdag 25 Juni t.o.m Onsdag 26 Juni - Pris inkluderar moms.

Familjerum med annex och sjöutsikt - Gratis avbokning
Detta familjerum har sittgrupp och soffa.
Stuga - Ingen återbetalning
Frukost ingår I bungalowen finns 1 sovrum och 1 badrum med dusch och hårtork. Bungalowen har parkettgolv, en te- och kaffekokare, en grill och sjöutsikt. Boendeenheten har 4 bäddar.
Familjerum med annex och sjöutsikt - Ingen återbetalning
Frukost ingår Detta familjerum har sittgrupp och soffa.
Stuga - Gratis avbokning
I bungalowen finns 1 sovrum och 1 badrum med dusch och hårtork. Bungalowen har parkettgolv, en te- och kaffekokare, en grill och sjöutsikt. Boendeenheten har 4 bäddar.
Dubbelrum/Tvåbäddsrum med annex och sjöutsikt - Gratis avbokning
Här finns en tv och eget badrum med gratis badprodukter.
Dubbelrum/Tvåbäddsrum med annex och sjöutsikt - Ingen återbetalning
Frukost ingår Här finns en tv och eget badrum med gratis badprodukter.

Fler hotell i Gränna