Hotel Slottsvillan

Hakarpsv. 3 • Huskvarna
Slottsvillan är en kulturmärkt byggnad från slutet av 1800-talet, vackert belägen i grönskande omgivningar i Huskvarna. Hotellet ligger bara 12 minuters bilresa från Jönköpings centralstation, och erbjuder fri privat parkering och kostnadsfritt Wi-Fi.

Slottsvillans rum ligger i 2 separata byggnader och alla har moderna badrum. De som ligger i själva Slottsvillan är individuellt inredda och har tidstypiska möbler. I Grindstugan finns lite enklare, mer grundläggande rum.

Det finns flera gemensamma rum, inklusive en vacker salong, en mysig gillestuga och ett TV-rum. Gästerna kan utforska den vackra omgivande parken, njuta av en avkopplande bastu eller spela en omgång biljard.

Slottsvillan erbjuder aktiviteter som vinprovning, pulkaåkning, musik och dans. Alldeles intill hotellet ligger Husqvarna Fabriksmuseum med sina olika samlingar med vapen, motorcyklar och spisar.

Tillgängliga rum på Hotel Slottsvillan

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Hotel Slottsvillans olika rumstyper

Tisdag 4 Juni t.o.m Onsdag 5 Juni - Pris inkluderar moms.

Dubbelrum Small - Gratis avbokning
The unit offers 1 bed.
Dubbelrum - Gratis avbokning
Detta dubbelrum har en kaffemaskin, en garderob samt ett eget badrum med dusch och hårtork. I boendeenheten finns 1 säng.
Dubbelrum med eget badrum utanför rummet - Gratis avbokning
Detta dubbelrum har ett eget badrum med duschkabin och hårtork. Här finns också badrockar. Dubbelrummet har kaffemaskin, garderob, parkettgolv, värme och platt-tv. I boendeenheten finns 1 säng.
Svit - Gratis avbokning
I denna svit finns 1 vardagsrum, 1 separat sovrum samt 1 badrum med dusch och gratis badprodukter. Sviten har parkettgolv, en sittgrupp med platt-tv, en kaffemaskin, en garderob och en soffa. I boendeenheten finns 1 säng.
Enkelrum - Gratis avbokning
I detta enkelrum finns en kaffemaskin, en garderob samt ett eget badrum med duschkabin och hårtork. Enkelrummet har parkettgolv, värme och en platt-tv. I boendeenheten finns 1 säng.
Enkelrum med eget badrum i korridoren - Gratis avbokning
Detta enkelrum har eget badrum med duschkabin, badrockar och hårtork. Enkelrummet har kaffemaskin, garderob, parkettgolv, värme och platt-tv. I boendeenheten finns 1 säng.
Dubbelrum med utsikt över trädgården - Gratis avbokning
The unit offers 1 bed.

Fler hotell i Huskvarna