Eksjö Stadshotell

Stora Torget • Eksjö
Detta renoverade hotell med anor från mitten av 1800-talet ligger precis vid Stora torget i Eksjö. Här erbjuds en generös frukostbuffé, hyrcyklar och gratis Wi-Fi. Eksjös järnvägsstation ligger 5 minuters promenad bort.

Eksjö Stadshotell har bevarat flera originaldetaljer, bland annat de höga innertaken och kristallkronorna. Alla rum har en minibar, kaffe- och tekokare samt en 32-tums platt-TV med kabelkanaler. Badrummen är helkaklade och har en hårtork.

Som gäst har du gratis tillgång till massage, en bastu och ett välutrustat gym. Personalen hjälper dig gärna med att ordna stadsturer och golfpaket.

Hotellets eleganta restaurang serverar både svenska och internationella rätter. Efter middagen kan du ta något att dricka ute på terrassen eller i puben som regelbundet erbjuder dans och levande underhållning.

Eksjö museum och Albert Engström-museet ligger 300 meter från Stadshotell Eksjö. Till Gamla stan och dess bevarade trähus är det endast en kort promenad.

Tillgängliga rum på Eksjö Stadshotell

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Eksjö Stadshotells olika rumstyper

Fredag 26 April t.o.m Lördag 27 April - Pris inkluderar moms.

Enkelrum Deluxe - för 1 person - Gratis avbokning
Detta rymliga rum har sittgrupp, vattenkokare och en 32-tums platt-tv. Rummen har även utsikt över Stora torget eller parken. Denna rumstyp har plats för 1 extrasäng.
Dubbelrum Standard - Gratis avbokning
Detta rum har fåtöljer, vattenkokare, en 32-tums platt-tv och utsikt över Stora torget eller parken.
Dubbelrum Deluxe - Gratis avbokning
Detta rum har sittgrupp, vattenkokare och en 32-tums platt-tv. Rummen har även utsikt över Stora torget eller parken.
Enkelrum Standard - Gratis avbokning
Detta rum har fåtölj, vattenkokare, en 32-tums platt-tv och utsikt över Stora torget eller parken.

Fler hotell i Eksjö