Hotel Ullinge

Ullinge • Eksjö
Detta hotell har ett naturskönt, fridfullt läge bredvid sjön Södra Wixen i Småland. Här erbjuds gratis Wi-Fi, bekväma rum och en restaurang.

Alla rum på Hotel Ullinge har en platt-TV, ett skrivbord och en minibar. Här finns också en sittgrupp med soffa, samt ett eget badrum med dusch och gratis badprodukter.

Kräftsoppa och andra lokala specialiteter kan avnjutas i Ullinge Hotels restaurang. Vid fint väder kan du sitta ute på den möblerade terrassen.

För avkoppling finns en bastu, en trädgård, samt möjligheter till kanotpaddling och vandring. Personalen ordnar gärna andra aktiviteter i området.

Tillgängliga rum på Hotel Ullinge

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Hotel Ullinges olika rumstyper

Lördag 6 Juli t.o.m Söndag 7 Juli - Pris inkluderar moms.

Enkelrum med sjöutsikt - Gratis avbokning
Frukost ingår Detta enkelrum har soffa, sittgrupp och minibar.
Enkelrum - Gratis avbokning
Dessa rum har en sitthörna, en platt-TV samt ett eget badrum med dusch och gratis badprodukter. Rummen har antingen utsikt över sjön eller trädgården.
Dubbelrum - Gratis avbokning
Dessa rum har sitthörna, platt-TV samt ett eget badrum med dusch och gratis badprodukter. Rummet har utsikt över trädgården.
Tvåbäddsrum med sjöutsikt - Gratis avbokning
Detta tvåbäddsrum har en minibar och en sitthörna med soffa.
Familjerum (2 vuxna + 2 barn) - Gratis avbokning
Dessa rum har en sitthörna, en platt-TV samt ett eget badrum med dusch och gratis badprodukter. Rummen har antingen utsikt över sjön eller trädgården.

Fler hotell i Eksjö