Huskvarna Stadshotell

Erik Dahlbergsgatan 20 • Huskvarna
Detta designhotell ligger alldeles intill E4:an i Huskvarna och erbjuder gratis Wi-Fi och individuellt inredda rum med platt-TV. Mässområdet Elmia och Jönköpings centrum ligger knappt 10 minuters bilresa bort.

De färgglada rummen på Huskvarna Stadshotell har designtapeter och handgjorda möbler. Vissa rum har en gammal svensk kakelugn samt ett massagebadkar eller en balkong med utsikt över gatan.

Som gäst kan du koppla av i den lyxiga bubbelpoolen utomhus. Hotellet kan även boka behandlingar på Atlantice Spa, som ligger bredvid hotellet. Svenska och internationella rätter serveras i hotellets restaurang, medan lättare måltider och drycker erbjuds i baren.

Tillgängliga rum på Huskvarna Stadshotell

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Huskvarna Stadshotells olika rumstyper

Tisdag 4 Juni t.o.m Onsdag 5 Juni - Pris inkluderar moms.

Enkelrum Standard - Ingen återbetalning
Frukost ingår Detta rum har modern, färgglad inredning, platt-tv och en liten dubbelsäng.
Familjerum (2 vuxna + 2 barn) - Gratis avbokning
Detta individuellt inredda rum har tv, kaffe- och tekokare och sittgrupp med bäddsoffa. Personer under 18 år räknas som barn. Vänligen informera hotellet om antalet gäster/ barnens ålder. Du kan använda rutan för särskilda önskemål när du bokar.
Dubbelrum Standard - Gratis avbokning
Detta rum har modern, färgglad inredning, platt-tv och en stor dubbelsäng.
Dubbelrum Deluxe - Ingen återbetalning
Frukost ingår Badkaret ligger i det stora rummet, så att du kan koppla av med ett varmt bad medan du tittar på tv. Dessa rum i kategorin Superior Deluxe är individuell inredda och utformade. Rummen har svensktillverkade kristallkronor i badrummen.
Familjerum (2 vuxna + 2 barn) - Ingen återbetalning
Frukost ingår Detta individuellt inredda rum har tv, kaffe- och tekokare och sittgrupp med bäddsoffa. Personer under 18 år räknas som barn. Vänligen informera hotellet om antalet gäster/ barnens ålder. Du kan använda rutan för särskilda önskemål när du bokar.
Dubbelrum Standard - Ingen återbetalning
Frukost ingår Detta rum har modern, färgglad inredning, platt-tv och en stor dubbelsäng.
Enkelrum Standard - Gratis avbokning
Detta rum har modern, färgglad inredning, platt-tv och en liten dubbelsäng.
Dubbelrum Deluxe - Gratis avbokning
Badkaret ligger i det stora rummet, så att du kan koppla av med ett varmt bad medan du tittar på tv. Dessa rum i kategorin Superior Deluxe är individuell inredda och utformade. Rummen har svensktillverkade kristallkronor i badrummen.

Fler hotell i Huskvarna